Պատրաստի
Կիսապատրաստի
3,500 ֏
✕
5 meals,8 dishes
Composition
Բրոկոլի և տեղական տավարի միս՝ պատրաստված յուրահատուկ ոստրե սոուսով։
1,600 ֏
✕
5 meals,8 dishes
Composition
Թթվաքաղցր սոուսով պատրաստված տեղական բարձրորակ հավ՝ գունավոր պղպեղով և սոխով։
2,200 ֏
✕
5 meals,8 dishes
Composition
Բանջարեղենով և բաբուկի ցողունով ասիական ուտեստ։
2,700 ֏
✕
5 meals,8 dishes
Composition
Գունավոր պղպեղով և սոխով հավ՝ կիտրոնի ջնարակի մեջ։
2,800 ֏
✕
5 meals,8 dishes
Composition
300գ
Հայկական ավանդական կերուսուս՝ պատրաստված տեղական թարմ տավարի մսից։
1,650 ֏
✕
5 meals,8 dishes
Composition
300գ
Օմլետ՝ բեկոնի և գունավոր պղպեղի համեղ համադրությամբ։
1,400 ֏
✕
5 meals,8 dishes
Composition
300գ
Լոլիկով ձվածեղ՝ լավագույն հայկական բաղադրատոմսով։
1,550 ֏
✕
5 meals,8 dishes
Composition
300գ
Խոզապուխտով և ձգվող մոցարելայով համեղ օմլետ։
3,300 ֏
✕
5 meals,8 dishes
Composition
400գ
Համեղ տոմատի սոուսով տապակած տավարի սուկի և խռթխռթան ֆրի։
2,200 ֏
✕
5 meals,8 dishes
Composition
320-350գ
Համեղ հնդկաձավար և ժուլյեն՝ պատրաստված տեղական բարձրորակ թռչնամսից։
2,450 ֏
✕
5 meals,8 dishes
Composition
400գ
Կարագով պյուրե և խոզի տապակա՝ համեղ պեստո սոուսով։
3,300 ֏
✕
5 meals,8 dishes
Composition
30 սմ
Միայն թարմ բանջարեղեններ և ոչ մի միս՝ պանրային եզրերով պիցցա։