Showing 25–36 of 161 results

Պատրաստի Կիսապատրաստի
1,200 ֏

200գ

Սիսեռից պատրաստված ամենահամեղ և խռթխռթան գնդիկները՝ միայն բուսական հումքից։        

1,290 ֏

1 հատ

Ամենահամեղ աջարական խաչապուրին՝ ձվով, պանրով և կարագով։

1,700 ֏

10 հատ

Փանքեյքի նուրբ և փափուկ 10 շերտ նախաճաշի կամ աղանդերի համար։        

890 ֏

200գ

Պիստակով և թահինով հայկական նուրբ քաղցրությամբ աղանդեր։        

11,000 ֏

2կգ

Բարձրորակ ստերլետի խորոված՝ պատրաստված փայտածուխի վրա։     

3,800 ֏

330գ

Տեղական բարձրորակ տավարի սուկիից խորոված։ Պատրաստվում է փայտածուխի վրա։ (4-5 կտոր)

1 Խորոված խոզի չալաղաջ ավելացված է

3,500 ֏

400գ

Տեղական բարձրորակ խոզի մսից խորոված։ Պատրաստվում է փայտածուխի վրա։ (2-3 կտոր)

- +
3,300 ֏

350 գրամ

Տեղական բարձրորակ խոզի մսից խորոված։ Պատրաստվում է փայտածուխի վրա։ (4-5 կտոր)

3,300 ֏

350 գրամ

Տեղական բարձրորակ խոզի մսից խորոված։ Պատրաստվում է փայտածուխի վրա։ (3-4 կտոր)

1,650 ֏

250գ

Տեղական բարձրորակ խոզի մսից իքիբիր։ Պատրաստվում է փայտածուխի վրա։ 

4,900 ֏

900գ

Ամենահամեղ իշխան ձուկը՝ խորոված։ Պատրաստված է փայտածուխի վրա։     

1,750 ֏

200 գ
Բացառապես տեղական հորթի սիրտ և թոք՝ լավագույն բաղադրատոմսով։